Китайська IT-корпорація претендує на бренд «iPad» і вимагає припинити поставки iPad з Китаю

00:00,
15 Лютого 2012
1144

Китайська IT-корпорація претендує на бренд «iPad» і вимагає припинити поставки iPad з Китаю

00:00,
15 Лютого 2012
1144
Китайська IT-корпорація претендує на бренд «iPad» і вимагає припинити поставки iPad з Китаю
Китайська компанія Proview International Holdings Ltd., яка стверджує, що їй належать права на торговий бренд «iPad» у Китаї, звернулася до національного митного бюро з вимогою заборонити імпорт та експорт iPad з Китаю.

Якщо уряд Китаю підтримає вимогу корпорації Proview, це може суттєво вплинути на поставки iPad до країн світу, оскільки збирають iPad саме у Китаї,  разом з іншою продукцією Apple, зокрема, смартфонами iPhone та плеєрами iPod, повідомляє Bloomberg Businessweek.

«Proview вже подала позов з вимогою заборонити Apple продаж iPad у власних магазинах у Китаї, продажі у яких є надзвичайно успішними для компанії», – пише The Daily Telegraph.

Apple придбала у Proview міжнародні права на бренд «iPad» у 10 країнах – проте погляди двох компаній щодо того, чи включає угода Китай, розійшлися.

Корпорація Proview International заявила, що не підписувалася під цією угодою, оскільки її було заключено одним з дочірніх філіалів компанії.

Слухання зі справи відбудеться 22 лютого у Шанхаї. Проте наразі у деяких китайських магазинах, згідно попередніх позовів Proview, iPad вилучається з продажу.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Tuoitre News
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду