У Японії видадуть книгу коментарів прихильників Стіва Джобса

00:00,
24 Лютого 2012
1427

У Японії видадуть книгу коментарів прихильників Стіва Джобса

00:00,
24 Лютого 2012
1427
У Японії видадуть книгу коментарів прихильників Стіва Джобса
Японське видавництво Kodansha Ltd. ініціювало інтернет-кампанію, у рамках якої користувачі зможуть написати відгуки на книгу Уолтера Айзексона «Стів Джобс. Біографія». Після завершення кампанії кидавництво випустить на основі відгуків окрему книгу, повідомляє токійський кореспондент РІА «Новости».

Біографія Стіва Джобса, написана Уолтером Айзексоном, видавалася у Японії в двох томах. Перший надійшов у продаж 24 жовтня минулого року, і вже за перші два тижні видавництву довелося випускати додатковий наклад. Всього на сьогодняшній день продано більше мільйону книг і 41 тис. електронних екземплярів.

Відгуки користувачів планується видати у вигляді третього тому книги: спочатку в  електронному вигляді, а пізніше – у друкованому варіанті.

На сайті японської інтернет-кампанії вже можна прочитати записи як від звичайних читачів, так і від представників еліти японського бізнесу, літератури та мистецтва.

«Коли читаєш 25-й розділ, розумієш, що свій Джобс необхідний дуже багатьом компаніям. Можливо, саме слово джобс із часом подолає кордони імені однієї людини і буде позначати всіх людей цього типу», – написав один із читачів.

«З самого початку прочитання багато разів сльози навертаился на очі. І всеодно хочеться читати далі і далі. Його життя разом із створеною ним компанією буде і далі сяяти і надихати людей на мужність і хоробрість», – написав голова одного з найбільших у Японії операторів мобільного зв’язку SoftBank Масаєсі Сон.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Amazon
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду