Twitter перекладено мовами із написанням справа наліво

00:00,
7 Березня 2012
1315

Twitter перекладено мовами із написанням справа наліво

00:00,
7 Березня 2012
1315
Twitter перекладено мовами із написанням справа наліво
Twitter запущено на чотирьох нових мовах: арабською, фарсі, івриті та урду.

З перекладом компанії допомагали 13 тис. добровольців з усього світу, тож локалізацію було створено у рекордно короткі терміни, відзначається у Twitter Blog

Серед перекладачів-добровольців були саудівські блогери, єгипетські студенти, журналісти BBC, шкільні вчителі з Ізраїлю – мешканці країн де, як відомо, відносини Twitter і влади є досить напруженими (всі пам’ятають, наприклад, роль Twitter у Арабських революціях), або сервіс мікроблогів заблокований взагалі.

Відтепер Twitter доступний 28 мовами – при цьому написання справа наліво вимагало від розробників створення додаткових технічних інструментів і внесення змін до існуючого функціоналу Twitter, наприклад, новий формат хештегів, написання цифр і т.п.

Сервіс мікроблогів подякував команді перекладачів за значний внесок у створення такої локалізації, і запрошує відвідати Центр перекладів Twitter для того, щоб обговорити існуючі переклади та запропонувати нову мову для локалізації.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду