Інтернет в київському метро оцінили у 8,5 млн. грн

00:00,
22 Березня 2012
1236

Інтернет в київському метро оцінили у 8,5 млн. грн

00:00,
22 Березня 2012
1236
Інтернет в київському метро оцінили у 8,5 млн. грн
Київська міська держадміністрація заявила, що впровадження Wi-Fi доступу на станціях метро коштуватиме як мінімум 8,5 млн. грн.

Руслан Крамаренко, заступник Київської держадміністрації, в інтерв’ю «Українським новинам» сказав, що наразі є два варіанти впровадження інтернету  в київському метрополітені.

Перший варіант – це доступ саме на станціях, для цього необхідно 8,5 млн гривень. Другий варіант – доступ до мережі у вагонах поїздів, що коштуватиме значно дорожче – 70 млн. грн.

Крамаренко повідомив, що зараз Київський метрополітен здійснює роботи з розробки техніко-економічних показників. Після затвердження ТЕП будуть оголошені умови конкурсу.

«Ми розраховуємо, що конкурс буде проведений у квітні. Ми виділили для себе 3-4 компанії. Варіанти реалізації проекта є різні», - сказав Крамаренко.

Зокрема, одні компанії збираються включати вартість Wi-Fi у тариф, друга схема – платний Wi-Fi, оскільки це окрема послуга. Також є інший варіант – отримувати прибуток за рахунок реклами, яка буде транслюватися при підключенні до мережі. 

На думку Крамаренка, найкращим варіантом для киян є отримання інвестором прибутку за рахунок реклами, а не введення додаткової плати за послуги.

20 березня Голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов заявив, що інтернет в метрополітені буде проведений  до Дня Незалежності.

«Безкоштовний Wi-Fi буде, але це може бути не до Євро, а до Дня Незалежності. Ми хочемо, щоб до Євро, але я не можу зі 100-відсотковою відповідальністю сказати, бо там певний обсяг робіт, який ми повинні встигнути зробити. А до Дня Незалежності – точно», - повідомляє УНІАН.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Mignews.com.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду