Валентин Юдашкін розповів про канал «Стиль и мода»

00:00,
3 Квітня 2012
1011

Валентин Юдашкін розповів про канал «Стиль и мода»

00:00,
3 Квітня 2012
1011
Валентин Юдашкін розповів про канал «Стиль и мода»
Канал здійснюватиме мовлення у форматі телемагазину, повідомили головний редактор каналу Юдашкін і гендиректор Євген Ворварін на прес-конференції у РІА «Новости».

«Наш телемагазин, всупереч розповсюдженій думці про такий формат, не буде призначений для домогосподарок. Навпаки, це зручний ресурс для активних, зайнятих жінок, у яких немає часу ходити по магазинах. Також можливість придбати авторські речі отримають жителі регіонів, у яких раніше не було доступу до дизайнерського одягу», – пояснює Валентин Юдашкін.

Основною метою каналу, за словами Юдашкіна, є підтримка молодих дизайнерів і надання їм можливості знайти інвесторів та свою нішу на ринку.

Крім одягу від нерозкручених дизайнерів, канал презентуватиме колекції вже популярних майстрів, котрі глядачі зможуть придбати за більш лояльними цінами.

«Ми будемо працювати як будь-який інтернет-магазин. Відносини з постачальниками будуть максимально прозорими – канал не бере гроші за рекламу і просування, але дизайнери у відповідь надають товари за адекватною ціною з мінімальною націнкою. Покупці зможуть скористатися вигідними пропозиціями, а модель’єри – зрозуміти, що саме з їхньої творчості є цікавим для публіки», – додає Євген Ворварін.

Мовлення каналу «Стиль и мода» здійснюватиметься у цілодобовому режимі, а його офіційна презентація, відбулася  2 квітня – напередодні Тижня моди у Москві. Крім продажу дизайнерських речей, контент каналу складатимуть програми, гостями яких стануть дизайнери, артисти, публічні люди, котрі розповідатимуть про нові тренди у fashion-індустрії, дизайн інтер’єрів, а також подорожі, здоровий спосіб життя та актуальні тенденції у мейк-апі. Про призначення Валентина Юдашкіна на посаду головного редактора каналу стало відомо 1 березня.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
РІА «Новости»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду