Google випустила оновлену версію «цифрового журналу» Google Currents

00:00,
12 Квітня 2012
1432

Google випустила оновлену версію «цифрового журналу» Google Currents

00:00,
12 Квітня 2012
1432
Google випустила оновлену версію «цифрового журналу» Google Currents
Версія 1.1 відзначилася не лише виправленням функціональних помилок, але й «інтернаціональністю» − читати тепер можна на 38 вбудованих у автоперекладач мовах.

Раніше додаток Google Currents був доступний лише у США та Великобританії, однак тепер ним можуть скористатися мешканці всіх країн, де діють магазини App Store та Google Play, відзначає Android Police.

Серед апгрейдів версії 1.1 − покращена синхронізація, яка була дуже сумною у початкових версіях, проте тепер контент завантажується у 7 разів швидше.

Крім того, новий контент завантажується автоматично, а самі публікації доступні для офлайн-читання − улюблені видання завжди під рукою.

Також Google Currents (у російському перекладі Google Медиа) стає інтернаціональним: сам додаток представлено 44-ма мовами, а кількість вбудованих у автоматичний перекладач мов відтепер складає 38.

Таким чином, читач може знайомитися із оригінальними матеріалами навіть на недоступних йому мовах.

Оновлений Google Currents пропонує популярні регіональні новини із Великобританії, Німеччини, Іспанії, Італії, США, Франції та Японії.

Google Currents − додаток для Android-пристроїв, а також iPhone та iPad, який дозволяє читати контент онлайн-видань та блогів у зручному «журнальному» форматі. Крім Google Currents  у компанії є RSS-агрегатор Google Reader

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Google Currents
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду