Twitter намагався придбати Instagram до цього, як це зробив Facebook

00:00,
17 Квітня 2012
1106

Twitter намагався придбати Instagram до цього, як це зробив Facebook

00:00,
17 Квітня 2012
1106
Twitter намагався придбати Instagram до цього, як це зробив Facebook
Twitter намагався придбати Instagram до того, як Facebook віддав за сервіс $1 млн.

Згідно The New York Times, співзасновник Twitter Джек Дорсі (Jack Dorsey) намагався придбати фотосервіс Instagram до угоди останнього з Facebook.

Причини, з яких керівництво Instagram віддало перевагу Facebook видання не повідомляє, однак наголошує на тому, що Дорсі перестав використовувати сервіс, хоча раніше активно розміщував зображення з Instagram у своєму блозі.

Офіційного коментаря від Twitter з цього приводу також не було.

Як вважає The Daily Telegraph, серед можливих причин того, що Instagram відмовив Twitter могла бути запропонована сума угоди, яка виявилася меншою за $1 млн.

Нагадаємо, про купівлю сервісу Instagram соцмережею Facebook стало відомо минулого тижня. Суму угоди компанія погодилася проплатити як у грошовому еквіваленті, так і власними акціями.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Notoriety
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду