Ізраїльська телекомпанія IBA побудувала підземну студію

00:00,
16 Травня 2012
1124

Ізраїльська телекомпанія IBA побудувала підземну студію

00:00,
16 Травня 2012
1124
Ізраїльська телекомпанія IBA побудувала підземну студію
Студія-бункер у Хайфі дозволить IBA (The Israel Broadcasting Authority) не переривати свої трансляції під час бойових дій, повідомляє ізраїльський портал The Israel National News.

Як відзначає видання, бетонний бункер захищатиме редакційний колектив та студійне обладнання від потрапляння ракет.

IBA представила побудовану у місті Хайфа підземну телестудію в понеділок – аналогічні бункери телекомпанія планує побудувати в трьох інших ізраїльських містах.

Ексклюзивне відео про нову студію IBA розмістив на своєму сайті телеканал NHK.

В 2006 році під час Другої Ліванської війни ракети «Хезболли», направлені на Хайфу, призвели до перебоїв трансляцій IBA. Побудівля підземних студій повинна стати гарантією, шо подібна ситуація більше не повториться.

Інформація про військові дії Ізраїлю обговорюється у ЗМІ протягом останніх декількох місяців. На початку лютого 2012 року міністр оборони США Леон Панетта (Leon Edward Panetta) заявляв, що Ізраїль може вдарити по іранським стратегічним об’єктам вже в квітні-червні поточного року, повідомляла у лютому газета The Washington Post.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Кадр з відео телеканалу NHK / MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду