Google підбила підсумки конкурсу 3D-моделей міст

00:00,
17 Травня 2012
1172

Google підбила підсумки конкурсу 3D-моделей міст

00:00,
17 Травня 2012
1172
Google підбила підсумки конкурсу 3D-моделей міст
Переможцями конкурсу компанії стали двоє мешканців міста Гетарія (провінція Гіпускоа, Іспанія), які представили 3D-версію свого міста, повідомляється у Google Blog.

36-річний Хосечо Перес Фернандес (Josetxo Perez Fernandez) та 45-річний Педро Домек Агірре (Pedro Domecq Aguirre) з Гетарії – IT-спеціалісти, тож створення проекту було для них також і зайвою нагодою продемонструвати свої професійні якості, відзначає Google.

Презентація Гетарії створена у вигляді відео, в якому Фернандес та Агірре врахували найдрібніші деталі, включно із кущами, деревами та ліхтарями.

На честь переможців Google перерахувала до місцевої школи $25 тис.

Всього учасники конкурсу змоделювали майже 25 тис. місцевих 3D-ландшафтів, які доступні зараз у Google Earth’s 3D Buildings layer. Google подякувала за співпрацю всім, хто розробляв моделі для конкурсу, відзначивши, що завдяки їхнім зусиллям віртуальні картографічні сервіси стають все більш детальними.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
3D-модель Гетарії / Google Blog
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду