Google зареєструє домени .google, .youtube і .lol

00:00,
1 Червня 2012
1728

Google зареєструє домени .google, .youtube і .lol

00:00,
1 Червня 2012
1728
Google зареєструє домени .google, .youtube і .lol
Корпорація подала до ICANN заявку на реєстрацію доменів актуальних або перспективних, на думку компанії, категорій, повідомляється у Google Blog.

Серед заявлених категорій – домени-торгові марки компанії, наприклад, .google, домени, що мають відношення до основого бізнесу компанії, наприклад .docs.

Крім того, Google вирішила подати заявку на домени, котрі міститимуть у своєму імені назву гіперпопулярних сервісів компанії – таких, як .youtube.

Компанію також зацікавили  нетрадиційні доменні імена, які відображають ті чи інші інтернет-явища, а також такі, що можуть бути перспективними у майбутньому. Серед подібних доменів Google планує зареєструвати, зокрема, доменне ім’я .lol.

AdAge відзначає, що загалом Google подала заявку на реєстрацію більше ніж 50 доменних імен.

За інформацією видання, повний перелік затребуваних Google доменних імен ICANN оприлюднить 13 червня.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
RealGeek
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду