Сервіс перекладів Duolingo допоможе вивчити іноземну мову

00:00,
22 Червня 2012
2495

Сервіс перекладів Duolingo допоможе вивчити іноземну мову

00:00,
22 Червня 2012
2495
Сервіс перекладів Duolingo допоможе вивчити іноземну мову
Тестування Duolingo завершилося, тож користувачі отримали сервіс, за допомогою якого можна вчити іноземні мови та робити переклади текстів.

Duolingoпроект Університету Карнегі-Меллона, США (Carnegie Mellon University), що дозволяє практикуватися у перекладі різноманітних текстів.

Сервіс працює з англійською, німецькою, французькою та іспанською мовами, у перспективі планується додати інші, зокрема – португальську та китайську.

Duolingo роздає користувачам завдання у залежності від їхньої кваліфікації, тож новачки отримають доволі прості фрази та тексти, а більш освічені користувачі, відповідно, складніші.

Автори проекту вважають, що Duolingo є зручним способом лінгвістичної практики у онлайн-форматі, сервіс допоможе розширити словниковий запас та засвоїти базові граматичні правила.

Переклади оцінюються іншими користувачами, це дозволяє обрати найбільш якісний переклад. У тестуванні сервісу взяло участь 125 тис. зацікавлених подібною ідеєю користувачів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду