Піратська партія Швеції пропонує надіслати до Європарламенту квіти за голосування проти ACTA

00:00,
5 Липня 2012
1117

Піратська партія Швеції пропонує надіслати до Європарламенту квіти за голосування проти ACTA

00:00,
5 Липня 2012
1117
Піратська партія Швеції пропонує надіслати до Європарламенту квіти за голосування проти ACTA
Відповідну пропозицію розмістив на своєму сайті засновник партії Рік Фальквінге (Rick Falkvinge).

Як відомо, Європарламент проголосував проти ратифікації антипіратського законопроекту ACTA 4 липня (478 голосів «проти», «за» – 39 голосів, 146 парламентаріїв утрималися).

На власному сайті Фальквінге зауважує, що суспільства часто забувають подякувати своїм урядам за гуманні рішення, тож у цьому випадку зробити це просто необхідно.

Засновник Піратської партії пропонує віддячити європарламентаріям за рішення скасувати ACTA надіславши їм велику кількість квітів.

Фальквінге розмістив інструкцію, як це зробити, запропонувавши надіслати квіти до Європарламенту у наступні понеділок, вівторок або середу.

Він радить обирати будь-які квіти, а до букету додавати невелику записку: «Дякуємо за те, що проголосували проти ACTA».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Рік Фальквінге (Rick Falkvinge) / TED
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду