Lady Gaga запустила свою соцмережу Little Monsters

00:00,
10 Липня 2012
1496

Lady Gaga запустила свою соцмережу Little Monsters

00:00,
10 Липня 2012
1496
Lady Gaga запустила свою соцмережу Little Monsters
Про підготовку співачки до запуску свого соціального проекту, як вже писав MS, стало відомо у лютому, тепер соцмережа відкрита у тестовому режимі.

Інформації тоді було ще небагато, однак вже у лютому Lady Gaga оголосила, що соціальна мережа для її фанатів називатиметься Little Monsters / Маленькі монстри.

Тепер Little Monsters перейшла у стадію бета-тесту, проект відкритий для всіх користувачів, проте зареєструватися поки що можна лише маючи запрошення, відзначає The Wrap.

Головна сторінка соціальної мережі вітає відвідувачів словами: «Маленькі монстри, ласкаво просимо додому!»:

За даними The Wrap, деякі користувачі, котрі вже протестували Little Monsters, відзначають схожість соціальної мережі із проектом  Pinterest.

Метт Міхельсен (Matt Michelsen), засновник стартапу Backplane, команда якого працювала над створенням Little Monsters, розповів Mashable, що кінцевою метою проекту було консолідувати прихильників співачки та надати їм можливість спілкуватися централізовано.

Втім, називати проект нішевим (яким він, в принципі, є) – враховуючи шалену популярність співачки, складно – варто, наприклад, згадати, що Lady Gaga має більше 52 млн. прихильників лише у Facebook.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Apelzin
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду