Великобританія готується відбивати кібератаки

00:00,
18 Липня 2012
1021

Великобританія готується відбивати кібератаки

00:00,
18 Липня 2012
1021
Великобританія готується відбивати кібератаки
Країна оголосила конкурс для програмістів-розробників захисних технологій.

Уряд Великобританії оголосив серед розробників програмного забезпечення конкурс з метою відібрати фахівців, котрі зможуть захистити інфраструктуру країни від кібернападів.

На думку ініціювати такий конкурс уряд наштовхнула зростаюча кількість кібератак на промислові підприємства, енергетичні об’єкти та інші ключові компоненти інфраструктури країни, відзначає BBC.

Змагання розпочнуться у онлайн-режимі, на першому етапі від кандидатів вимагатиметься відповісти на низку запитань. 30 учасників, котрі впораються із завданням найкраще, будуть запрошені до наступного етапу, він передбачатиме тестові завдання у комп’ютерній лабораторії.

Партнером змагання стане організація з розробки захисних технологій Qinetiq.

Як відзначає операційний директор Qinetiq  Нейл Кассіді (Neil Cassidy), стратегія розробки ефективних технологій захисту від кіберзагроз є «життєво важливою для національних інтересів і безпеки країни».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
DT
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду