Дизайнери-інфографіки представлять кращі зразки висвітлення Олімпіади-2012 на Всесвітньому форумі редакторів у Києві

00:00,
9 Серпня 2012
1328

Дизайнери-інфографіки представлять кращі зразки висвітлення Олімпіади-2012 на Всесвітньому форумі редакторів у Києві

00:00,
9 Серпня 2012
1328
Дизайнери-інфографіки представлять кращі зразки висвітлення Олімпіади-2012 на Всесвітньому форумі редакторів у Києві
Дизайнери зі всього світу протягом декількох місяців проходили спеціальну підготовку, щоб влітку показати комплексну мультиплатформову візуалізацію, присвячену Олімпійським іграм.  

Частина кращих підходів до висвітлення Лондонських ігор 2012 буде продемонстрована на спеціальній сесії 19-го Всесвітнього форуму редакторів, який пройде у Києві з 2 по 5 вересня. Цю сесію представить директор з дизайну Omans Muscat Press Адоніс Дурадо (Adonis Durado), який є членом консорціума, створеного для об’єднання дизайнерів під час Олімпійських ігор. 

Цей «графічний консорціум» об’єднав  метрів інфографіки, таких як Le Monde, Boston Globe, La Nacion та інші видавничі дома. 

Десять графічних відділів  прийняли рішення не конкурувати, а  висвітлювати Олімпіаду як єдина команда. Ціль консорціума – зробити загальнодоступними нові прийоми у сфері інфографіки.

«Створення графіки – це працемісткий процес, - говорить Дурадо. – Щоб дослідити та відобразити кругове зображення про історію Олімпійського медальйона, наша команда витратила 3 тижні. І два тижні знадобилось, щоб розробити панорамне зображення мусульманських атлетів під час посту Рамадан»  

У наступній додатковій сесії: Марк Літтл (Mark Little), засновник і генеральний директор Storyful, дасть поради, як ефективно інтегрувати громадське відео у редакціях.

Про кращі візуалізації інтернет-сайтів, присвячені Олімпіаді 2012,  читайте тут. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Wondrouspics
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду