Microsoft інтегрує у Windows 8 власний антивірус

00:00,
22 Серпня 2012
1191

Microsoft інтегрує у Windows 8 власний антивірус

00:00,
22 Серпня 2012
1191
Microsoft інтегрує у Windows 8 власний антивірус
До операційної система Windows 8 буде включено антивірусний пакет Microsoft Security Essentials, повідомляє газета «Ведомости».

Над розробкою власного антивірусу Security Essentials компанія працює з 2009 року, проте раніше користувачам доводилося інсталювати його самостійно.

У Win 8, яка з’явиться на ринку у жовтні, ця програма стане частиною системи фільтрації Defender, і буде безкоштовною.

Теоретично користувачам зручно отримувати всі сервіси від одного розробника, проте на практиці жодній компанії не вдавалося розробити всі свої сервіси таким чином, щоб вони повністю задовольняли потреби користувачів, впевнений директор з маркетингу «Лаборатории Касперского» Олександр Ерoфеев.

Антивірсуси Microsoft раніше не були надто популярними, зауважує засновник Infowatch Наталя Касперська, їх інсталювали ті 15% користувачів, які традиційно ніколи не купували програми.

Microsoft міг би ускладнювати роботу розробників антивірусного ПЗ, якби Defender було важко деактивувати, оскільки новий антивірус зазвичай конфліктує зі старим, додає представник Dr. Web Кирило Леонов, проте компанія дозволила обирати антивіруси на власний розсуд.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Find The Best
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду