Mozilla випустила браузер Firefox 15

00:00,
29 Серпня 2012
1089

Mozilla випустила браузер Firefox 15

00:00,
29 Серпня 2012
1089
Mozilla випустила браузер Firefox 15
Mozilla випустила стабільну версію браузера Firefox 15 для комп’ютерів та мобільних гаджетів на базі Android, йдеться у повідомленні компанії.

У браузері для стаціонарних комп’ютерів оптимізовано управління пам’яттю – нова версія Firefox використовує менше пам’яті для прискореного завантаження сторінок. Крім цього, менше ресурсів пам’яті витрачають додатки для Firefox.

До нової версії браузеру також додано опцію самостійного оновлення у фоновому режимі.

Хоча робота з оптимізації використання ресурсів пам’яті, очевидно, – найбільш вагомий здобуток нового Firefox (користувачі чекали на це дуже довго), інші нововведення також варті уваги.

Серед них, зокрема, вбудований переглядач PDF-документів PDF.js, створений на базі JavaScript. Цей проект компанія розвиває давно – раніше його можна було завантажити у якості додатку. За замовчуванням функція відключена, включити її можна у налаштуваннях.

Крім цього, у Firefox 15 зросла продуктівність 3D-графіки за рахунок підтримки стислих текстур, а також з’явилися нові інструменти для розробників сайтів – зокрема, відладчик JavaScript.

Серед нововведень для Android: новий інтерфейс для планшетів, що суттєво прискорює запуск браузеру та включає у себе «розумний» пошуковий рядок, можливість переключатися між мобільною та десктопною версіями сайту, можливість пошуку на сторінці, у менеджер завантажень браузеру також інтегровано кнопки призупинення, поновлення та скасування завантажень.

Нова версія браузеру вже доступна на офіційному сайті, або можна зачекати, і Firefox оновиться самостійно. Версія для Android доступна у Google Play.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Mozilla
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду