На кінофестивалі YouTube перемогла «Провина»

00:00,
3 Вересня 2012
1624

На кінофестивалі YouTube перемогла «Провина»

00:00,
3 Вересня 2012
1624
На кінофестивалі YouTube перемогла «Провина»
Проведений YouTube кінофестиваль робіт режисерів-аматорів Your Film Festival завершився, і названо переможця, пише The Wrap...

... ним став Девід Вікторі (David Victori) зі своєю стрічкою The Guilt / Провина.

  

«Провина» – 12-хвилинний іспаномовний фільм про чоловіка, який заглиблюється у думки про помсту після смерті своєї дружини.

Вікторі отримав грант у розмірі $500 тис. Оргкомітет фестивалю передбачає, що ця сума буде витрачена на створення нової стрічки, зйомки якої підтримає Scott Free Productions.

Роботи десяти фіналістів Your Film Festival були продемонстровані на 69-му Венеціанському кінофестивалі.

Стрічки-фіналісти доступні офіційній сторінці Your Film Festival. Під час перегляду фільмів можна увімкнути субтитри, зокрема – англійські та російські.

Серед фіналістів – фільми режисерів з США, Австралії, Єгипту, Бразилії, Великобританії, Португалії, Болівії.

Режисери-аматори могли представити свої короткометражні фільми на Your Film Festival з 2 лютого до 31 березня 2012 року. Стрічки були обмежені у часі (до 15 хвили), проте авторів не обмежували у жанрі. Фіналістів відбирала компанія Тоні та Рідлі Скотта (Ridley and Tony Scott's) Scott Free Productions.

 «За допомогою цієї програми YouTube надає режисерам можливість представити себе перед широкою аудиторією, продемонструвати свої роботи на Венеціанському кінофестивалі та отримати нагороду, яка може змінити їхню кар’єру», – зауважував Роберт Кінкл (Robert Kyncl), директор YouTube з глобального розвитку контенту.

Фільм-переможець, Девід Вікторі, The Guilt / Провина:

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Кадри з фільму «Провина». Всі фото: MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду