Mail.Ru Group запускає соціальний браузер Amigo

00:00,
27 Вересня 2012
2136

Mail.Ru Group запускає соціальний браузер Amigo

00:00,
27 Вересня 2012
2136
Mail.Ru Group запускає соціальний браузер Amigo
Mail.Ru Group запускає альфа-версію браузера Amigo, основною особливістю якого є взаємоінтеграція з популярними соціальними мережами, повідомляється у прес-релізі компанії.

«Соціальний браузер Amigo – це концептуальна інновація на російському ринку: користувачі можуть працювати у звичному режимі, читати новини, шукати інформацію і при цьому постійно бути в курсі того, що відбувається серед їхніх друзів. Amigo забезпечений спеціальною панеллю для роботи з популярними російськими та західними соціальними мережами: «Однокласниками», ВКонтакте, «Моим Миром» та Facebook», – відзначає Mail.Ru Group.

Серед функціоналу Amigo також – можливість перевіряти пошту Mail.Ru та спілкуватися у соціальних мережах не відволікаючись від перегляду сайтів.

Після авторизації користувачі зможуть відслідковувати, що постять їхні друзі у стрічці подій, обмінюватися повідомленнями, слухати музику, ділитися посиланнями та зображеннями, змінювати статус у соціальній мережі і т.п.

Переключатися між соцмережами можна одним кліком – при цьому основне вікно браузера працює у традиційному режимі, а спілкування відбувається в бічній панелі, останню можна вмикати та приховувати, коли вона не потрібна.

«Інтеграція різноманітних сервісів та сайтів з соцмережами – один із головних трендів: за даними comScore, щомісячно соціальні мережі відвідують близько 50 млн. користувачів рунету. Ми пішли дещо далі і додали клієнт соціальних мереж безпосередньо у браузер», – відзначив віце-президент і технічний директор Mail.Ru Group Володимир Габрієлян.

Отримати альфа-версію браузеру можна, залишивши свій e-mail на сторінці Amigo.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Всі фото: Amigo.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду