Одна з найбільших газет Іспанії скорочує третину працівників

00:00,
10 Жовтня 2012
1327

Одна з найбільших газет Іспанії скорочує третину працівників

00:00,
10 Жовтня 2012
1327
Одна з найбільших газет Іспанії скорочує третину працівників
Керівництво щоденної іспанської газети El Pais оголосило про звільнення третини співробітників та скорочення зарплат, пише The Wall Street Journal.

До таких заходів El Pais змушена вдатися через скрутне фінансове становище. Із 466 співробітників редакції 128 будуть звільнені. Ще 21-го працівника достроково відправлять на пенсію. На решту колективу чекає скорочення заробітних плат на 15%.

Керівництво El Pais, повідомило співробітникам про скорочення минулої п’ятниці, проте тоді редакції ще не озвучили деталей плану масових звільнень.

До подібних ситуацій призводить, зокрема, слабка економіка іспанського медіасектору, зауважує The Wall Street JournalEuronews відзначає, що з 2008 року роботу в Іспанії втратили близько 8 тис. журналістів.

Показники відвідуваності веб-ресурсів El Pais останнім часом також були не надто успішними. Керівництво газети намагалося боротися із цією тенденцію, проте надзвичайних результатів ці спроби не продемонстрували.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
El Pais
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду