Генеалогічний інтернет-проект оцінили в 1,6 мільярда доларів

00:00,
22 Жовтня 2012
1316

Генеалогічний інтернет-проект оцінили в 1,6 мільярда доларів

00:00,
22 Жовтня 2012
1316
Генеалогічний інтернет-проект  оцінили в 1,6 мільярда доларів
Ресурс Ancestry.com виявився у півтора рази дорожчим, ніж Instagram:  як відомо, фотосервіс Facebook придбала  за 1 мільярд доларів.

Сервіс сімейної історії Ancestry  буде проданий групі інвесторів на чолі з європейською приватною фірмою Permira, повідомляє Wall Street Journal, посилаючись на свої джерела. Сума угоди – 1,6 мільярда доларів, що складає  32 долари за акцію.

«Це великий день для наших працівників та передплатників по всьому світу, - цитує TechCrunch виконавчого  директора Ancestry  Тіма Силівана (Tim Sullivan). -  Ми раді, що Permira поділяє наші погляди щодо інвестування в технологію, яка робить сімейну історію більш простою та доступною для багатьох сімей по всьому світу».

Інвестори вважають, що дослідження історії різних сімей – це вже не нішевий продукт: завдяки ширшому доступу до архівів та застосуванню нових технологій, сервіс може привернути увагу людей по всьому світі. Зараз компанія планує розвиватися у Західній Європі.

Ancestry- найбільший у світі інтернет-ресурс, присвячений сімейній історії, він функціонує вже 15 років.  Проект містить мережу веб-сайтів, серед них  Genealogy.com, MyFamily.com, ProGenealogists,  Rootsweb.com.

За допомогою оцифрованих записів, користувачі можуть більше дізнатися про свій рід, здійснюючи пошук по різноманітним документам із архівів. Вони різного характеру: це відомості про дати смерті і народження, про шлюби, списки імігрантів, виборчі та воєнні списки, а також оцифровані фотографії, карти та атласи тощо.  Всього зібрано більше 10 мільярдів історичних записів.  

На ресурсі складено вже 38 мільйонів генеалогічних дерев. Доступ до архівів платний – зараз на ресурсі налічується 2 мільйони передлатників – здебільшого з США, а також з Канади, Австралії, Великобританії.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ancestry
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду