У Росії відкрився «НеФорум» блогерів

00:00,
29 Жовтня 2012
1089

У Росії відкрився «НеФорум» блогерів

00:00,
29 Жовтня 2012
1089
У Росії відкрився «НеФорум» блогерів
Трансляція «НеФорума» почалася о десятій годині ранку за московським часом зокрема на YouTube.

«НеФорум» блогерів проводить у понеділок РІА «Новости» за підтримки блогохостингу LiveJournal.

Як відзначає інформагентво, на заході у неформальній обстановці блогери обговорюватимуть низку проблем сучасної блогосфери – зокрема, її взаємодію із владою, шляхи заробітку у соціальних мережах, створення та просування особистого бренду, вплив соцмереж на життя людей тощо.

«Блоги вже стали повноцінними джерелами новин, а популярні блогери за щоденною аудиторією цілком можуть конкурувати із засобами масової інформації», – зауважує РІА «Новости».

Очікується, що «НеФорум» відвідають близько 200 блогерів з 50 регіонів Росії та країн СНД.

Захід відбувається у Міжнародному мультимедійному прес-центрі РІА «Новости». Пряма трансляція також доступна за адресою fmf.ria.ru. Крім цього, інформацію про «НеФорум» можна відслідковувати у Twitter за хештегом #neforum.

«НеФорум» відвідають міністр зв’язку та масових комунікацій РФ Микола Нікіфоров, відомі блогери Антон Носик, Ілля Варламов та Рустем Адагамов. Організатори також надіслали запрошення Тіні Канделакі, Борису Акуніну та іншим політичним і культурним діячам.

Формат «НеФорума» не передбачає формальних виступів та жорсткого регламенту, а модераторами дискусій виступатимуть самі блогери. Організатори підкреслюють, що назва «НеФорум» була обрана спеціально, щоб підкреслити неформальність заходу.

Учасники зможуть дізнатися один про одного за допомогою інтерактивної карти на столі із сенсорним екраном, встановленому у мультимедійному прес-центрі РІА «Новости». На столі відображатиметься карта Росії – натиснувши на те чи інше місто можна буде дізнатися інформацію про учасників з цих міст.

Кожному учаснику «НеФорума» також буде вручено набір для в’язання – щоб вони не втрачали «нитку спілкування» у «реалі». 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Andry-Astashkin.livejournal.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду