Mail.Ru Group виходить на міжнародний ринок під брендом My.com

00:00,
30 Жовтня 2012
1042

Mail.Ru Group виходить на міжнародний ринок під брендом My.com

00:00,
30 Жовтня 2012
1042
Mail.Ru Group виходить на міжнародний ринок під брендом My.com
Про нову назву, яку компанія використовуватиме для підкорення міжнародного інтернет-ринку, повідомляється у прес-релізі Mail.Ru Group.

«Сьогодні наші сервіси використувує більше 90% російської інтернет-аудиторіх. Ми досягли певного успіху у російськомовному інтернеті, проте не збираємося на цьому зупинятися. Тому вже більше півроку тестуємо окремі продукти на зарубіжних ринках. Наразі настав час, коли всі ці дії повинні вестися від єдиного імені, котре буде більш ефективним за кордоном. Тому ми ухвалили рішення про необхідність нового глобального, короткого імені, котре легко запам’ятовується. І ми раді представити my.com», – відзначає генеральний директор Mail.Ru Group Дмитро Гришин.

Поки що на сайті my.com лише пропонується залишити свою електронну адресу для того, щоб отримувати новини проекту. Слоганом ресурсу обрано фразу «Щось нове. Щось відмінне. Щось твоє».

Компанія також розповіла про ключові оновлення у п’яти своїх бізнес-підрозділах. Так, зокрема, було анонсовано оновлення пошти Mail.Ru – вона отримає новий інтерфейс, веб-версію для iPad та додаток для Windows 8.

Соціальна мережа «Одноклассники» запускає рекомендації для своїх сервісів «Відео» та «Музика» – користувачі соцмережі зможуть отримувати від адміністрації поради переглянути той чи інший фільм, або послухати ту чи іншу музику.

Підрозділ миттєвого обміну повідомленнями запускає ICQ для Windows 8, розроблену «з нуля» – із врахуванням всіх вимог нової операційної системи. Такой вийшла нова ICQ для Android, головною особливістю якої стала можливість здійснювати голосові дзвінки.

У Mail.Ru Group вже є досвід виходу на нові ринки – компанія має офіси у Німеччині, Ізраїлі, Латвії, власний центр локалізації сервісів і проектів для зарубіжного ринку, а до її портфоліо входять декілька вже популярних за кордоном проектів, серед яких, зокрема, браузерні та клієнтські ігри Perfect World, «Аллоды Онлайн», «Властелин Колец Онлайн» та Warface. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
My.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду