Facebook придбає месенджер WhatsApp

00:00,
4 Грудня 2012
1145

Facebook придбає месенджер WhatsApp

00:00,
4 Грудня 2012
1145
Facebook придбає месенджер WhatsApp
Соцмережа Facebook веде переговори щодо придбання WhatsApp пише з посиланнями на власні джерела TechCrunch.

Жодних подробиць угоди джерело TechCrunch не повідомляє, проте, за даними порталу, переговори тривають давно, хоча й принципових домовленостей ще не досягнуто.

Наприкінці жовтня 2011 року WhatsApp оголосив про те, що за допомогою сервісу пересилається близько 1 млрд повідомлень за добу. У серпні 2012-го WhatsApp повідомив, що його користувачі пересилають вже 10 млрд меседжів протягом доби.

На відміну від Facebook, WhatsApp є платним додатком. Він дозволяє миттєво обмінюватися повідомленнями між смартфонами на базі платформах iOS, BlackBerry, Android, Symbian, Series 40 і Windows Phone. Як у випадку зі Skype, програма повинна бути встановлена у відправника та в отримувача.

 

Компанія-розробник WhatsApp Inc., заснована у 2009 році, розташована у Санта-Клара, Каліфорнія. 

Деякі аналітики називають WhatsApp майбутнім «вбивцею сервісу SMS», хоча останній вже відсвяткував 20-річчя з моменту відправки першого повідомлення.

TechCrunch відзначає, що придбання WhatsApp вкладається у стратегію Facebook із розвитку мобільних сервісів, попереднім глобальним етапом якої було придбання Instagram.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
WhatsApp
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду