Путін: телеканали повинні приділяти увагу вихованню патріотизму

00:00,
10 Грудня 2012
1147

Путін: телеканали повинні приділяти увагу вихованню патріотизму

00:00,
10 Грудня 2012
1147
Путін: телеканали повинні приділяти увагу вихованню патріотизму
Російський президент вважає, що впливові ЗМІ сьогодні повинні не лише продавати рекламу, але й концентрувати зусилля на вихованні своєї аудиторії.

Російським телеканалам потрібно не тільки боротися за підвищення рейтингу і збільшення цін на рекламу, але й звертати увагу на виховання патріотизму, заявив президент Росії Володимир Путін під час зустрічі з довіреними особами, повідомляє РІА «Новости».

«Основні засоби масової інформації повинні боротися не лише за підвищення рейтингу, щоб підвищувати вартість хвилини рекламного часу, але й впроваджувати виховний вплив на аудиторію», – відзначив Путін.

Він підкреслив, що після розпаду Радянського Союзу і втрати ідеології громадяни натомість не отримали нових ідеологічних постулатів.

«Можливо, колеги, які дотримуються лівих поглядів, будуть сварити мене і будуть сперечатися зі мною, але ж навіть комуністична ідеологія – основні постулати були взяті з традиційних світових релігій, кодекс будівників комунізму – це все, що в Біблії, подивіться: не убий, не вкради, не побажай дружини ближнього свого, це все там прописано», – додав російський президент.

Наразі актуальним для російського суспільства є питання повернення до свого коріння і виховання патріотизму, зокрема, за допомогою ЗМІ, резюмував Путін.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Uralinform
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду