«Рамблер» закриває свій карторгафічний сервіс і декілька інших проектів

00:00,
2 Лютого 2013
1239

«Рамблер» закриває свій карторгафічний сервіс і декілька інших проектів

00:00,
2 Лютого 2013
1239
«Рамблер» закриває свій карторгафічний сервіс і декілька інших проектів
Об’єднана компанія «Афиши» і «Рамблера» закриває декілька своїх сервісів, включно з «Картами», «Словниками», «Фото» та «Рамблер-Плюс», а також припиняє розробку сервісу з пошуку авіаквитків «Рамблер-Авіа», повідомляє РІА «Новости» з посиланням на прес-службу компанії.

«Всі перераховані сервіси не вкладаються у нову стратегію компанії», – вважають у «Афише-Рамблере»

Представники «Афиши-Рамблера» розповіли, що закриття «Рамблер-Карт» буде відбуватися поетапно, подробиці закриття сервісу буде повідомлено пізніше. При цьому компанія не збирається закривати сервіс «Рамблер-Авіа», а просто зупиняє його розробку і шукає інвестора, зацікавленого у цьому проекті.

Інтернет-портал «Рамблер» відкрився у 1996 році. У грудні 2012 року компанія запустила нову версію головної сторінки, основну частину якої присвячено новинам і статтям.

Оновлена ​​версія «Рамблер-Карт» була запущена в липні 2011 року. Тоді представники компанії заявляли, що обсяг наданих даних робить «Рамблер-Карти» навіть у бета-версії самими докладними картами рунету. Картографічний сервіс «Рамблера» конкурував з аналогічними сервісами від компаній Google і «Яндекс».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Рамблер»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду