У Росії запустили піратський хостинг з етичними принципами

00:00,
4 Лютого 2013
1087

У Росії запустили піратський хостинг з етичними принципами

00:00,
4 Лютого 2013
1087
У Росії запустили піратський хостинг з етичними принципами
Активісти піратської партії Росії запустили хостинг сайтів piratehost.net, основною особливістю якого є обмеження доступу до сайтів хостингу держструктур та урядовців.

Хостинг, тим не менше, функціонуватиме, спираючись на правила мережевого етикету.

«Ми дотримуємося позиції про те, що не існує незаконної або нелегальної інформації. Буває інформація, яку хочуть приховати різні державні діячі, буває інформація, вільне існування якої небажане для різноманітних корпорацій. Так, ми говоримо про свободу слова і самовираження. Однак є і мережева етика. Ми не любимо спам, кардінг, фішинг, дитячу порнографию. Все це не робить мережу кращою. За розміщення подібних матеріалів ми випилюємо вас без попередження», – повідомляється на сайті проекту.

Також ідеологи piratehost.net вестимуть власний чорний список, куди будуть вноситися IP-адреси державних органів і урядових структур, відзначається у отриманому Lenta.Ru прес-релізі.

Співробітникам російських державних органів Піратська партія пропонує «розсекретити» своїх керівників – для цього потрібно перейти за отриманим електронною поштою спеціальним посиланням, після чого IP-адреса установи потрапить до чорного списку.

До хостинг-пакету входить також і юридична підтримка ресурсів. «На відміну від інших хостинг-компаній, ми не відключаємо ваші сервери за першим ж листом spamhaus’у копірастів або силових структур, а домагаємося того, щоб всі дії співробітників правоохоронних органів або агресорів відповідали законодавству тієї країни, де фізично розміщується ваша інформація», – відзначають розробники piratehost.net.

Також своїм клієнтам piratehost.net обіцяє підбирати хостинг-платформи поза зоною їхнього юридичного переслідування. «Якщо ви американський партизан-антикапіталіст – ласкаво просимо до Росії, якщо ви правозахисник з Бірми або Лаосу – раді вас вітати на території Євросоюзу. Якщо ж ви пірат, вам пасуватиме розміщення біля теплого океану серед пальм, якщо ж ви не боретеся за чиїсь права і просто розміщуєте свій «безневинний» контент, ми надамо вам просто надійний хостинг», – йдеться у зверненні організаторів проекту.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Piratehost.net
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду