У «Одноклассниках» з’явиться сервіс персональних музичних рекомендацій

00:00,
5 Березня 2013
1129

У «Одноклассниках» з’явиться сервіс персональних музичних рекомендацій

00:00,
5 Березня 2013
1129
У «Одноклассниках» з’явиться сервіс персональних музичних рекомендацій
Соціальна мережа «Одноклассники» запускає сервіс персональних музичних рекомендацій «Мое радио». Про це повідомляється у прес-релізі Mail.Ru Group.

Сервіс «Мое радио» самостійно знаходить музику і формує перелік пісень для користувача, спираючись на його музичні вподобання.

Під час аналізу індивідуального музичного смаку «Мое радио» враховує декілька критеріїв, серед яких прослухані треки, їх послідовність, кількість прослуховувань, додавання до власного переліку пісень і т.п. Щоб скористатися сервісом, необхідно зайти у вкладку «Музика» і обрати розділ «Моє радіо».

«Часто буває так, що ми бажаємо послухати музику, але хочеться чогось нового і цікавого. Зазвичай у такому випадку люди вмикають радіо. Так народилася ідея зробити аналоги радіостанцій всередині «Одноклассников». Ми знаємо дуже багато про вподобання кожного користувача і цілком можемо рекомендувати ті або інші композиції з 90% впевненістю попадання у його пристрасті. А ще 10% будуть тим «новим», яке завжди хочеться послухати», – відзначив керівник «Одноклассников» Ілля Широков.

Завдяки запуску «Моего радио» соцмережа планує на 10% збільшити кількість користувачів сервісу «Музика» і на 10-20% – кількість треків, які прослуховує кожен користувач, відзначив Широков.

Раніше користувачі «Одноклассников» могли отримувати рекомендації від соціальної мережі щодо схожих на композиції певного виконавця пісень. Запуск сервісу «Музыка» відбувся влітку 2011 року. Функціонал «Музыки» дозволяє не лише прослуховувати композиції з фотонеки сайту, але й завантажувати власні треки, створювати плейлисти і отримувати доступ до плейлистів друзів. Нещодавно в «Музыке» з’явилася можливість придбати треки безпосередньо в соцмережі.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Dviger.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду