ЗМІ обговорюють можливе повернення Ніколя Саркозі в політику

00:00,
8 Березня 2013
1061

ЗМІ обговорюють можливе повернення Ніколя Саркозі в політику

00:00,
8 Березня 2013
1061
ЗМІ обговорюють можливе повернення Ніколя Саркозі в політику
«Не з  бажання. А з почуття обов’язку. Тільки тому, що йдеться про Францію», – ці слова Саркозі наводить правоцентристський тижневик Valeurs Actuelles у присвяченій життю державного діяча у відставці статті.

За словами екс-президента, може виникнути ситуація, сприятлива для його повернення. Це станеться у тому разі, якщо «Франція опиниться затиснутою між лівим і правим екстремізмом» без будь-якої можливості вирішити проблеми, вдаючись до методів лівих чи  правих». Тоді, пояснює Ніколя Саркозі (Nicolas Sárközy), він вже не зможе казати: «Я  щасливий, я  воджу свою доньку до школи, як виступаю на прес-конференціях по всьому світу. Я змушений буду повернутися».

Саркозі жорстко критикує курс свого наступника Франсуа Олланда (François Hollande). Колишній президент Франції, зокрема, заявив,  що в європейській політиці Олланд «зруйнував усе, що йому вдалося створити з Ангелою Меркель».

Висловлювання Саркозі, опубліковані у тижневику Valeurs Actuelles,  викликали певну реакцію у політичних колах, відзначає Paris Match.

Колишній прем’єр-міністр Франсуа Фійон (François Fillon), виступаючи на BFMTV,  наголосив на необхідності для повернення у  політику мати солідний проект. «Не можна сказати французам: «Ми пропонуємо вам той самий проект, який призвів нас до поразки на президентських виборах». Екс-міністр закордонних справ Ален Жюппе (Alain Juppé), який минулого місяця заявив, що Ніколя Саркозі хоче повернутися, був обачливішим. Він сказав RTL, що  вести політичні дебати «передчасно».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Answers.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду