У арт-журналу Garage з’явиться російська версія

00:00,
26 Березня 2013
1924

У арт-журналу Garage з’явиться російська версія

00:00,
26 Березня 2013
1924
У арт-журналу Garage з’явиться російська версія
Перший номер російської версії мистецького журналу Garage вийде 28 березня, повідомляє Lenta.Ru з посиланням на редакцію журналу.

Редактор Garage – засновник Центру сучасного мистецтва «Гараж» Даша Жукова. Перший номер російської версії присвячується «ідентичності, суб’єктивному ставленню людини до самої себе і потребі співвідносити себе з іншими і з навколишнім світом», відзначила Жукова.

Серед авторів номеру, зокрема, – художник Хейлі Меллін, Віктор Пивоваров, філософ Ольга Сєрєбряная, куратор Невілл Вейкфрід.

Видання буде виходити два рази на рік. Разом із матеріалами про сучасне мистецтво редакція планує розглядати і fashion-теми.

Центр сучасного мистецтва «Гараж» було відкрито у Москві в 2007 році. Перший номер арт-журналу Garage вийшов у Лондоні у 2011 році.

Британським видавцям із корпорації WHSmith (книговидавництво і видання періодики) не сподобався один з трьох варіантів обкладинки першого номеру лондонського Garage – знімок оголеної моделі із татуюванням-метеликом між ніг – який згодом було заборонено. При цьому зображення самого татуювання закривав стікер у формі метелика, приклеєний на обкладинку.

Видавці розкритикували арт-погляди автора татуювання, впливового британського художника Деміена Херста (Damien Hirst). Резонансний знімок для обкладинки робив не менш авторитетний фотограф, колишній креативний директор Dior Еді Сліман (Hedi Slimane).

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
©Hedi Slimane, Garage.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду