Юрій Луценко планує створити акаунти у Facebook та Twitter

00:00,
10 Квітня 2013
1325

Юрій Луценко планує створити акаунти у Facebook та Twitter

00:00,
10 Квітня 2013
1325
Юрій Луценко планує створити акаунти у Facebook та Twitter
Екс-голова МВС найближчим часом буде розширювати свою присутність в інтернеті.

Як повідомив Юрій Луценко   в інтерв’ю «TВі», він збирається створювати новий рух для «оновлення та будівництва  країни». Для пошуку однодумців у такому русі екс-міністр планує використати соціальні мережі - про це йдеться у коментарі Романа Безсмертного для «Коммерсантъ-Україна».

«Думаю, вже наступного тижня ми повідомимо деталі, а Юрій Віталійович зареєструє акаунт у Facebook та Twitter, щоб створити механізми комунікації з бажаючими приєднатися», - розповів пан Безсмертний.

Плани Юрія Луценка розширити присутність в інтернеті підтвердила і його прес-секретар Лариса Сарган: «Ймовірно, найближчим часом, поки Юрій Луценко буде у лікарні, він продовжить спілкування через свій блог на «Українській правді», а пізніше, дуже скоро, з’явиться і на Facebook», - повідомила вона.  

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Obozrevatel.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду