Twitter запускає музичний сервіс

00:00,
19 Квітня 2013
1026

Twitter запускає музичний сервіс

00:00,
19 Квітня 2013
1026
Twitter запускає музичний сервіс
Сервіс #music рекомендує музику користувачеві, ґрунтуючись на його активності у мікроблозі.

«Ми запускаємо Twitter #music, новий сервіс, який змінить спосіб, в який люди шукають музику», - сказано в офіційному блозі компанії.

Сервіс відображає музичні треки з трьох джерел - iTunes, Spotify і Rdio. Користувач зможе послухати невеликі фрагменти композицій з iTunes, а  користувачі Rdio і Spotify можуть інтегрувати Twitter #music зі своїми акаунтами, щоб слухати повні версії музичних треків, якщо вони є в каталогах цих сайтів.

Сервіс поділений на п’ять блоків:  Popular, Emerging, Suggested, #NowPlaying, Me. Перша вкладка  відображатиме фотографії найбільш «трендових» артистів у Twitter на цей момент - обравши артиста, можна послухати популярний трек або зафоловити його. Друга вкладка покаже нові треки та виконавців, які швидко набирають популярність.

У блоці  «Рекомендовані»  користувачу запропонують  треки на основі його Twitter-активності (поки що не пояснюється, за яким механізмом працюватиме ця функція).

#NowPlaying – це композиції, публікації про які з аналогічним хештегом залишили користувачі, на яких ви підписані. «Me» - тут зібрані треки тих виконавців, на чиї мікроблоги підписаний користувач.

Зараз додаток доступний в Apple App Store безкоштовно та  у веб-версії. Однак, як повідомляється у блозі, новий сервіс доступний тільки користувачам із США, Великобританії, Нової Зеландії, Канади, Ірландії та Австралії. У майбутньому розробники обіцяють не тільки зробити його доступним в інших країнах, але й запустити версію для Android.

Нещодавно Twitter заявив про зміни у показі контекстної реклами, яка тепер адаптована до змісту повідомлень користувачів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Blog.twitter
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду