Павло Дуров пояснив причини чуток про свій від’їзд у США

00:00,
23 Квітня 2013
1168

Павло Дуров пояснив причини чуток про свій від’їзд у США

00:00,
23 Квітня 2013
1168
Павло Дуров пояснив причини чуток про свій від’їзд у США
Засновник ВКонтакте Павло Дуров бере участь у розробці проекту Digital Fortress, хмарного кластера (мережі дата-центрів) для стартапів-переможців премії Start Fellows, пише Digit з посиланням на повідомлення Дурова.

Про хмарний хостинг першопочатково планувалося оголосити «пафосно» на черговій зустрічі SF, відзначається у повідомленні Дурова. При цьому засновник ВКонтакте додав, що вже рік не був у США і поки що не збирається.

За його словами, хмарний кластер Digital Fortress буде мережею дата-центрів у всьому світі, зараз завершується створення дата-центрів у Сінгапурі, Лондоні, Сан-Франциско і Санкт-Петербурзі. Доступ до цієї інфраструктури отримають переможці премії Start Fellows, заснованої Дуровим і мільярдером Юрієм Мільнером.

У неділю в ефірі програми Леоніда Парфьонова на телеканалі «Дождь» повідомлялося, що Дуров з командою працюють у США над новою соцмережею Telegra.ph. Однак засновник ВКонтакте пояснив, що додаток з такою назвою планувала запустити за допомогою Digital Fortress одна з команд-переможців.

Інформацію про еміграцію засновника ВКонтакте Павла Дурова з Росії спростував і прес-секретар соцмережі Георгій Лобушкін.

Також Павла Дурова чекають на допит слідчі із Санкт-Петербургу у рамках справи про ДТП: інцидент відбувся неподалік від офісу ВКонтакте, деякі ЗМІ повідомляли, що за кермом причетного до аварії авто був Дуров. У вівторок петербурзькі слідчі провели обшук у офісі ВКонтакте і квартирі Дурова. При цьому засновник соцмережі викликається на допит у якості свідка.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: ВКонтакте/durov.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду