Пошта Mail.Ru оновила інтерфейс

00:00,
25 Квітня 2013
1763

Пошта Mail.Ru оновила інтерфейс

00:00,
25 Квітня 2013
1763
Пошта Mail.Ru оновила інтерфейс
Пошта Mail.Ru оновила інтерфейс створення листів, змінився не лише дизайн, але й функціонал. Про це 24 квітня повідомляється в Mail.Ru Group Blog.

У новій версії розробники покращили пересилання документів, музики, фото і відео, крім цього було введено можливість прикріпити вкладення безпосередньо з пошти – натиснувши на відповідну кнопку користувач побачить перелік усіх вкладень, які він будь-коли надсилав або отримував.

Також було покращено роботу з полями нестандартних завдань (копія, прихована копія, сповіщення про прочитання і т.п.): в оновленій версії з’явилася кнопка із випадаючим списком, де можна обрати лише потрібні додаткові поля – при цьому пошта запам’ятовує вибір користувача.

У переліку також є опція «Нагадати, якщо отримувач не відповість»: тут можна встановити термін від 1 години до 5 днів – якщо у вказаний час відповіді не буде, пошта повідомить про це відправнику.

Крім цього, у новому інтерфейсі можна обрати підпис із декількох шаблонів безпосередньо на сторінці створення листа. Наприклад, для ділових партнерів можна обрати варіант із контактними даними, а для неформального листування – ім’я або нік.

Серед нововведень також – кнопка «Листівки», за допомогою якої користувач може надіслати листівку з бази проекту Открытки@Mail.Ru.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Artbiz Blog.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду