USA Today знайшла спосіб, як не втрачати свою аудиторію

00:00,
26 Червня 2014
1666

USA Today знайшла спосіб, як не втрачати свою аудиторію

00:00,
26 Червня 2014
1666
USA Today знайшла спосіб, як не втрачати свою аудиторію
Американська щоденна газета USA Today випробовує новий інструмент, який би дозволив не втрачати аудиторію свого сайту, пише mashable.com

USA Today використає для цього інструмент Curiyo. Він дозволяє клікати на слово і дізнаватися про нього більше.

Вчора посилання були доступні на десктопній версії сайту у розділі Life. Якщо ви клацаєте на підкреслене слово в якійсь із статей розділу, праворуч відкривається віконечко із лінками на релевантні сторінки. Мобільної версії Curiyo поки що не існує.

Наприклад, у матеріалі про Гарі Олдмана ми можемо клацнути на Gary Oldman і відразу отримати додаткову інформацію про нього.

Ідея полягає в тому, щоб відмовити користувачів від переходу на інші сторінки (наприклад, пошуку у Вікіпедії чи десь-інде). Засновник стартапу Curiyo Боб Розеншейн (Bob Rosenschein) розповідає, що видавці зацікавилися цим проектом і нині його компанія зорієнтована на зростання.

Автор Curiyo також є засновником Answers.com, що був проданий ним за 127 мільйонів доларів.

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
usatoday.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду