Ларрі Кінг став ведучим Russia Today

00:00,
29 Травня 2013
3100

Ларрі Кінг став ведучим Russia Today

00:00,
29 Травня 2013
3100
Ларрі Кінг став ведучим Russia Today
Телеведучий Ларрі Кінг буде вести авторську програму на каналі Russia Today. Про це повідомила головний редактор RT Маргарита Симоньян у своєму Twitter.

«Ну що, друзі, у нас-таки новий ведучий, – написала Симоньян. – Тільки не непритомнійте, будь-ласка». Шоу Ларрі Кінга (Larry King) отримало назву Larry King Now.

У відеоанонсі, опублікованому на YouTube, Кінг обіцяє ставити питання представникам влади, а не виступати віж їхнього імені. Симоньян не повідомила, коли відбудеться запуск Larry King Now. Дата релізу не анонсована і у трейлері шоу.

Про те, що Кінг працює над програмою Larry King Now стало відомо навесні 2012 року, відзначає Lenta.Ru. Шоу виробництва компанії Ora TV, співзасновником якої є Кінг, виходило в інтернеті і була доступним для користувачів відеохостингу Hulu. З липня 2012 року було відзнято 155 випусків програми.

Ларрі Кінг один із самих відомих амерниканських телеведучих, його шоу Larry King Live виходило на CNN з 1985 по 2010 рік. За цей час Кінг взяв інтерв’ю у тисяч гостей, зокрема, у багатьох президентів США.

З січня 2011 року ведучим вечірніх інтерв’ю на CNN став британський журналіст Пірс Морган (Piers Morgan). У своїх шоу Морган неодноразово критикував американську політику і законодавство. Через критику Морганом можливості занадто легко придбати зброю громадяни навіть збирали підписи за депортацію телеведучого до Великобританії, однак Білий Дім не підтримав подібну ідею, оприлюднивши відповідну петицію.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Кадр з трейлеру Larry King Now.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду