Агентство Аssociated Рress придбало частку у відеосервісі Bambuser

00:00,
21 Червня 2013
1254

Агентство Аssociated Рress придбало частку у відеосервісі Bambuser

00:00,
21 Червня 2013
1254
Агентство Аssociated Рress придбало частку у відеосервісі Bambuser
Associated Press придбало частку у шведському сервісі інтернет-відеотрансляцій Bambuser. Про це повідомляє TechCrunch.

Яка частина Bambuser перейшла під контроль Аssociated Рress, не повідомляється. Вартість угоди також не розкривається, однак директор з глобального розвитку відеоновин АР Сенді Макінтайр (Sandy MacIntyre) відзначив, що вона лежить у межах «шестизначних цифр».

Це перші інвестиції Аssociated Рress у соціальний відеосервіс, однак угоді АР і Bambuser передувало трирічне партнерство компаній. Так, у квітні 2012 року агентство оголосило про намір використовувати відео користувачів Bambuser у своїх матеріалах. При цьому АР зобов’язалося отримати на це згоду автора відео, а також підписувати його контент у вигляді нікнейму на Bambuser. Від авторів, в свою чергу, вимагалося повідомляти свої контактні дані   на випадок, якщо агентству знадобиться отримати додаткову інформацію.

Крім цього, стало відомо, що в рамках угоди Сенді Макінтайр стане членом ради директорів Bambuser.

Сервіс Bambuser було засновано у 2007 році. Штаб-квартира компанії знаходиться у Стокгольмі. Bambuser дозволяє організовувати відеотрансляції за допомогою мобільних гаджетів, і ділитися ними з іншими користувачами. Одними з найбільш відомих Bambuser-трансляцій були відео з сирійського Хомсу. Наприкінці травня 2012 року Bambuser оголосив про виділення активістам, котрі передають відео з гарячих точок, безкоштовних преміум-акаунтів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Bambuser/cardiffwebcam.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду