В усіх студентських гуртожитках Москви буде безкоштовний Wi-Fi

00:00,
13 Серпня 2013
1225

В усіх студентських гуртожитках Москви буде безкоштовний Wi-Fi

00:00,
13 Серпня 2013
1225
В усіх студентських гуртожитках Москви буде безкоштовний Wi-Fi
Всі московські студентські гуртожитки отримають безкоштовний Wi-Fi-інтернет. Про це повідомляє агентство РІА «Новости» з посиланням на Сергія Собяніна, котрий з 5 червня тимчасово виконує обов’язки мера Москви.

«Ми ухвалили рішення про те, щоб в усіх вищих навчальних закладах столиці з’явився безкоштовний Wi-Fi. Уряд Москви виділяє на це субсидію. Завдяки цьому абсолютно всі хлопці та дівчата зможуть використовувати інтернет і звертатися до довідкової літератури, деякі з них не будуть програвати московським студентам, котрі живуть в своїх квартирах», – заявив Собянін.

Він також повідомив, що ректорат московських вищих навчальних закладів привітав цю пропозицію і підтримав її.

На території Москви розташовано 200 гуртожитків, в яких проживають близько 150 тис. студентів, відзначив виконуючий обов’язки керівника департаменту інформаційних технологій Москви Артем Єрмолаєв.

Єрмолаєв повідомив, що на першому етапі Wi-Fi будуть обладнані 10-15 вищих навчальних закладів Москви, інші отримають Wi-Fi до кінця року. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
©JTosh, Flickr.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду