«Цифрових» дітей закликають проектувати власні стартапи, аніж думати про традиційну роботу

00:00,
21 Жовтня 2013
1098

«Цифрових» дітей закликають проектувати власні стартапи, аніж думати про традиційну роботу

00:00,
21 Жовтня 2013
1098
«Цифрових» дітей закликають проектувати власні стартапи, аніж думати про традиційну роботу
У Лондоні пройшла перша конференція «Наступне покоління» (Next Generation), організована журналом Wired. 12-18-річних підлітків заохочували використовувати інтернет для забезпечення власного майбутнього. Про це пише Guardian.

На конференції виступив 17-річний Нік Д’Алоізіо (Nick D'Aloisio), відомий тим, що продав Yahoo свій стартап Summly $30 млн. Юний програміст-мільйонер вважає, що підлітки, які народилися в еру цифрових технологій, здатні вловлювати ринкові можливості, які старші підприємці просто не бачать.   

«Цілий світ знань буквально у вашій кишені, чого не було у минулому. Якщо вас щось цікавить, ви просто вводите запит у Google та дізнаєтеся, усе це безкоштовно. Це надихає, тому що ми – з епохи інтернету. Ми можемо бачити прогалини, які інші не бачать», - заявив він.

Свої навички програмування Д’Алоізіо розвивав, використовуючи доступне всім в інтернеті програмне забезпечення. Він закликав слухачів відійти від шкільних розкладів та бути винахідливими, досліджуючи освітні можливості у мережі. Хоча в той час, як хлопець розпочав роботу над своїм у майбутньому успішним додатком, він не думав, що це може принести гроші.

12-річні сусідки Медді Кларк-Джонс (Maddie Clarke-Jones) та Летісіа Марш (Leticia Marsh) захоплені такими ідеями: «Круто думати, що ми можемо розпочати наш власний бізнес». Дівчатка уже мають плани щодо додатку, який інтерпретував  би крик малюків у підказки для матерів.

Інші молоді учасники вгледіли позитивну сторону такої події в тому, що на ній збираються однодумці, які в подальшому можуть скоординуватися над спільною роботою.

На конференції у якості спікерів виступили також представники різних проектів – зокрема, співзасновник Studentbeans.com Джеймс Едер (James Eder) та Дед Рой (Deb Roy) від соціальної мережі Twitter.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
bigthink.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду