IKEA звітує про успіх блошиного ринку онлайн з продажу вживаних меблів

00:00,
4 Листопада 2013
1062

IKEA звітує про успіх блошиного ринку онлайн з продажу вживаних меблів

00:00,
4 Листопада 2013
1062
IKEA звітує про успіх блошиного ринку онлайн з продажу вживаних меблів
Віртуальний базар з продажу меблів секонд-хенд від шведської компанії IKEA працював два місяці. За цей час продавці розпродали увесь виставлений товар. Про успіх кампанії пише Mashable.

У експерименті брали участь 50 норвежців, чиї вживані речі рекламувалися через сторінку IKEA у Facebook, в онлайн та друкованих медіа.

Проект мав не стільки економічну, як екологічну мету. Таким чином, шведський виробник дешевих меблів спонукав своїх клієнтів дати меблям друге життя, замість того, щоби просто викидати їх , збільшуючи кількість сміття.

Підтримку цієї кампанії забезпечувала норвезька рекламна агенція SMFB. Наразі там не мають планів повторювати успішний проект. SMFB, між іншим, займається також рекламою спеціального продукту від IKEA для норвежців – набору для шиття Berora, який дозволяє юзерам користуватися тачскрінами у рукавичках.

Інша рекламна інновація від IKEA – каталог доповненої реальності (augmented-reality catalog), що дозволяє покупцям уявити, як та чи інша річ від IKEA виглядатиме в інтер’єрі дому.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
retailnet.eu
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду