IKEA вперше відкриває онлайн-магазин в Україні

IKEA вперше відкриває онлайн-магазин в Україні

12:38,
8 Травня 2020
6844

IKEA вперше відкриває онлайн-магазин в Україні

12:38,
8 Травня 2020
6844
IKEA вперше відкриває онлайн-магазин в Україні
IKEA вперше відкриває онлайн-магазин в Україні
Автори:
Прихід компанії IKEA в Україну почнеться з відкриття онлайн-платформи продажу меблів.

Всесвітньо відома шведська меблева компанія IKEA вперше почне офіційні онлайн-продажі в Україні. В компанії повідомляють, що онлайн-магазин запустять найближчими днями.

Про це заявляє керівник IKEA в Україні Флоріан Меллє.

У заяві йдеться, що IKEA підтверджує свою прихильність Україні та «планує якнайшвидше зробити асортимент функціональних товарів з привабливим дизайном і цінами доступним якомога більшій кількості українців».

У повідомленні додають, що наразі нова команда IKEA активно працює над виходом на український ринок і відкриттям інтернет-магазину. На сайті є понад 3 600 товарів з описом і фотографіями.

Перегляд сайту доступний за адресою www.ikea.ua. Проте можливість замовити товари онлайн поки що відсутня, але на сайті вказують, що скоро додаюуть цю функцію.

Компанія анонсувала вихід на український ринок ще у грудні 2017 року, передає TheБабель. Але повідомлення про набір персоналу для магазину зʼявилось тільки у червні 2019-го. Відкриття планувалося на весну 2020 року, але плани змінили через пандемію коронавірусу.

Нагадаємо,  MediaSapiens повідомляв, що нещодавно у МОН з’явився сайт про зміни в роботі садків і навчальних закладів під час карантину.

Фото: tk.media

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду