У Харкові відкрилась ретроспективна виставка відомого українського фотографа Бориса Михайлова

00:00,
7 Листопада 2013
1392

У Харкові відкрилась ретроспективна виставка відомого українського фотографа Бориса Михайлова

00:00,
7 Листопада 2013
1392
У Харкові відкрилась ретроспективна виставка відомого українського фотографа Бориса Михайлова
Автори:
«Unrespectable. Retrospective. Почеркушки»  - так називається ретроспективна виставка відомого українського фотографа Бориса Михайлова, яка відкрилася сьогодні, 7 листопада, у Харкові у «ЄрміловЦентрі», повідомляє Vogue.ua.

25 серпня цього року Борису Михайлову виповнилося 75 років. Виставка приурочена до цієї дати.

Завтра, 8 листопада, відбудеться публічна дискусія про феномен Бориса Михайлова, яку модеруватиме російський куратор, засновник «Художественного журнала» Віктор Мізіано. У дискусії візьмуть участь дослідники творчості Михайлова Олександр Раппопорт (Москва-Рига), Олена Петровська (Москва) та Пол Вумбель (Лондон).

Також має відбутися діалог-дискусія між Віктором Мізіано та самим фотографом.

Із серії «Вчорашній бутерброд» / Vogue.ua

Борис Михайлов – єдиний фотограф пострадянського простору, який став лауреатом престижної премії «Хассельблад» та премії «Спектрум» за заслуги у сфері фотографії, яку отримали лише 7 осіб у світі.

«Завдяки Михайлову у мистецтвознавстві з’явився термін “харківська школа фотографії”. Художник завжди фіксував непривабливу правду життя, невідретушоване повсякдення, жорсткий реальний світ» - пише Vogue.ua.

«ЄрміловЦентр» збирається видати каталог «михайловських днів». 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Vogue.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду