«Київпастранс» запустив карту руху транспорту онлайн

«Київпастранс» запустив карту руху транспорту онлайн

12:01,
8 Січня 2020
9401

«Київпастранс» запустив карту руху транспорту онлайн

12:01,
8 Січня 2020
9401
«Київпастранс» запустив карту руху транспорту онлайн
«Київпастранс» запустив карту руху транспорту онлайн
Автори:
На карті можна ввести свою зупинку і побачити, як скоро на неї прибуде найближчий автобус, тролейбус або трамвай.

На сайті «Київпастрансу» заробила інтерактивна карта, на якій можна побачити рух муніципального транспорту в столиці в режимі реального часу, передає Ain.ua. Раніше такий сервіс надавали тільки сайт і додаток EasyWay (Eway), нагадують журналісти.

Щоб скористатися сервісом, потрібно спершу розкрити панель інструментів на карті (на головній вона прихована, що робить використання сервісу не дуже інтуїтивним). Для цього потрібно клікнути по стрілочки зліва, пояснюють у Ain.ua.

Для пошуку і відстеження доступні маршрути трамваїв, тролейбусів, автобусів, метро, ​​міської електрички, а також маршруток, які обслуговує «Київпастранс».

На карті можна вибрати певний маршрут та перевірити, скільки зараз одиниць транспорту на маршруті і як вони далеко від вас.

Також на інтерактивній карті можна ввести свою зупинку і побачити, як скоро на неї прибуде найближчий автобус, тролейбус або трамвай. Крім того, там можна спостерігати за його переміщенням і отримати більш точну інформацію, навівши на нього курсор.

Нагадаємо, раніше у Києві запустили електронний реестр парків і зелених зон.

Крім того, КМДА запустила онлайн-платформу перевірки споживання тепла в будинках. Платформа дозволяє переглянути технічні характеристики будинку та споживання тепла протягом опалювального сезону і ознайомитись з механізмами зниження вартості тепла.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Київпастранс
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду