Запущено інвестиційний проект Бібера соцмережу Shots of Me

00:00,
15 Листопада 2013
1195

Запущено інвестиційний проект Бібера соцмережу Shots of Me

00:00,
15 Листопада 2013
1195
Запущено інвестиційний проект Бібера соцмережу Shots of Me
Орієнтований на підлітків додаток, що має стати конкурентом Instagram, з’явився на Apple iTunes, пише Telegraph.

На початку листопада MediaSapiens уже повідомляв про плани розробників соціальної гри для мобільних пристроїв RockLive запустити нову мережу Shots Of Me. Одним із інвесторів проекту виступив 19-річний поп-співак із Канади Джастін Бібер (Justin Bieber), який вклав у нього $1,1 млн.

У функціях Shots of Me – публікація автопортретів (selfies), обмін приватними повідомленнями, публікація стрічки повідомлень в реальному часі.  

За словами виконавчого директора RockLive Джона Шахіді (John Shahidi), цільова аудиторія додатку – дівчатка шкільного віку. Прикметно, що публікувати можна лише портрети зняті в додатку.

Шахіді сказав, що нова мережа може стати конкурентом Instagram, але без публікації зображень «кави чи салату».

Серед інших інвесторів Shots of Me - венчурний капіталіст Шервін Пішевар (Shervin Pishevar) та боксер Флойд Мейвезер (Floyd Mayweather).

Нова підліткова мережа з’явилася в той час, коли стало відомо, що Facebook почав втрачати свою популярність серед тінейджерів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
telegraph.co.uk
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду