В першому епізоді серіалу від Tinder можна приховати зраду друга

В першому епізоді серіалу від Tinder можна приховати зраду друга

13:13,
10 Жовтня 2019
3532

В першому епізоді серіалу від Tinder можна приховати зраду друга

13:13,
10 Жовтня 2019
3532
В першому епізоді серіалу від Tinder можна приховати зраду друга
В першому епізоді серіалу від Tinder можна приховати зраду друга
Автори:
Додаток для знайомств створив серіал з короткими серіями, де глядачі можуть обирати розвиток подій. Результати їхнього вибору публікуються у профілі.

Як пише Birdinflight, перший епізод серіалу Swipe Night вийшов 6 жовтня. У ньому свайпами вправо чи вліво можна вирішувати, як будуть розвиватися події. В анонсі оголошують, що у жовтні випускатимуть по серії щонеділі. Кожна серія Swipe Night буде доступна лише протягом 6 годин, з 18:00 до опівночі.

«Більше половини користувачів Tinder — представники покоління Z, і ми прислухаємося до потреб нашої зростаючої аудиторії. Ми знаємо, що покоління Z говорить на мові контенту, тому ми постаралися відтворити середовище взаємодії, яка їм звична і зрозуміла», — каже Раві Мехта, директор по продуктах в Tinder.

Перша серія триває п’ять хвилин і доступна тільки на території США.

Згідно сюжету, поки до Землі наближається комета, група молодих людей йде на вечірку. На початку головний герой підходить до подруги Моллі і може або зробити їй комплімент, або образити її.

Крім того, користувачу також треба буде вирішити, чи приховати зраду друга, чи розповісти про все його дівчині. На рішення є лише декілька секунд, інакше вибір буде зроблено автоматично.

Рішення, які користувачі робили у серіалі, згодом з’являлися у їхньому профілі. Одна користувачка написала у твіттері, що «уподобала Swipe Night, тому що тепер не буде витрачати свій час на хлопців, які приховали зраду друга Грехама».

Mashable зазначає, що Tinder попереджав про таке оновлення профілю. Але, ймовірно, багато з користувачів не здогадувались, як саме ця інформація буде відображатися, тому давали чесну відповідь. Також у компанії кажуть, що вибір у серіалі має допомогти юзерам краще краще підбирати пару.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав, що власником компанії Match Group (володіє додатком Tinder) є голівудська легенда Баррі Діллер (Barry Diller), тому дивуватися зйомкам серіалу не варто. Створення контенту має залучити користувачів додатка на більш глибокому рівні — навіть коли вони не використовують сервіс.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Стопкадр
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду