В мережі жартують через фотографії з саміту G7

В мережі жартують через фотографії з саміту G7

11:36,
11 Червня 2018
3270

В мережі жартують через фотографії з саміту G7

11:36,
11 Червня 2018
3270
В мережі жартують через фотографії з саміту G7
В мережі жартують через фотографії з саміту G7
Автори:
У Канаді 9 червня завершився 44-й саміт G7. Прес-служба канцлера Німеччини Ангели Меркель виклала в Instagram фотографію з його закриття.

На знімку Ангела Меркель та інші світові лідери стоять навпроти президента США Дональда Трампа та його радника Джона Болтона. Фото з’явилося в мережі в суботу й за вихідні стало основою для багатьох мемів та колажів.

Наприклад, користувачі жартували, що в той час як інші політики працюють чи обмірковують підсумкову угоду саміту, Дональд Трамп думає про курячі крильця. В 2004 році Дональд Трамп долучився до зйомок в шоу Saturday Night Live й у ньому був знятий номер, в якому Трамп виступив у оточенні танцівниць, вдягнених у костюми курчат. Відеозапис цього номеру був видалений з YouTube та не увійшов на диск із записами шоу Saturday Night Live. Втім, з Дональда Трампа продовжують через це жартувати.

На Reddit з’явилося обговорення того, що фото схоже на кадр з популярного мультсеріалу «Сімпсони». Раніше в 11 сезоні цього мультика вийшла серія, в якій Дональд Трамп був зображений президентом США. Тож «Сімпсонам» приписали ще одне своєрідне «пророцтво».

 

Дональду Трампу пригадали й його твіт з невідомим словом «covfefe». Фреска «Тайна вечеря» або як ще її називають «Остання вечеря» Леонардо да Вінчі перетворилась на «Останнє covfefe» з Дональдом Трампом.

 

Президента США також порівняли й з неслухняною дитиною, яка слухає повчання від дорослих: «Доїж свій обід, інакше ніякого морозива!».

Як відомо, Дональд Трамп відмовився підписувати підсумкову угоду саміту G7. Зокрема розбіжності виникли через торгову політику Канади й ціни на алюміній та сталь для США. Президент Франції Еммануель Макрон повідомив у Twitter, що угоду можуть підписати й без США.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Instagram / @bundeskanzlerin
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду