Джастін Бібер твітнув, що «офіційно звільняється»

00:00,
25 Грудня 2013
1097

Джастін Бібер твітнув, що «офіційно звільняється»

00:00,
25 Грудня 2013
1097
Джастін Бібер твітнув, що «офіційно звільняється»
Сьогодні 19-річний канадський поп-співак оголосив через Twitter, що «офіційно звільняється», звітує Mashable.

Джастін Бібер (Justin Bieber) як і багато його колег по цеху обрав соціальну мережу для того, щоби напряму повідомити своїм фанам важливу новину. Як відзначає онлайн-видання, оголошення з’явилося за тиждень після того, як у розмові з лос-анджелеською радіостанцією Бібер озвучив свої плани щодо залишення сцени після виходу останнього альбому.

Хоча згодом за першим твітом пішли нові, уточнюючі, що дещо суперечать попереднім заявам та змушують сприйняти їх як певний рекламний хід.

«Медіа багато говорять про мене. Вони вигадують багато брехні та хочуть, щоби я програв, але я ніколи не залишу вас», - твітнув Бібер.

Один зі свіжих твітів з хештегом, що вказує на картину Бібера Believe, наштовхує на думку про звичайний рекламний хід з боку юного співака: «Збираюся здивувати багатьох цього тижня.  #BelieveMovie».

Соціальні медіа все частіше стають безпосереднім способом комунікації відомих осіб зі своїми послідовниками. Так, нещодавно американська співачка Бійонсей (Beyoncé) оголосила про вихід нового альбому саме через Instagram.

Щодо Бібера, то на початку листопада 2013 року він уклав $1,1 млн. у соціальну мережу для підлітків Shots Of Me.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Джастін Бібер. capitalfm.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду