YouTube запускає пряму трансляцію телеканалів

YouTube запускає пряму трансляцію телеканалів

10:12,
1 Березня 2017
3051

YouTube запускає пряму трансляцію телеканалів

10:12,
1 Березня 2017
3051
YouTube запускає пряму трансляцію телеканалів
YouTube запускає пряму трансляцію телеканалів
Автори:
Платформа YouTube оголосила про запуск сервісу YouTubeTV, який буде транслювати ефіри телеканалів за підпискою.

Спершу сервіс запустять у США. Підписка на один місяць коштуватиме 35 доларів і нею зможуть користуватись шість різних акаунтів. У пакеті буде доступно до 40 американських каналів, як кабельних, так і ефірних. Підписка також включає в себе контент YouTube Red, який виробляють популярні відеоблогери. За даними Bloomberg, компанія Google, якій належить YouTube, вже давно працювала над створенням цього сервісу та вела переговори з телеканалами щодо співпраці у поширенні їхнього контенту через свою онлайн-платформу. Сервіс ще не запущений повноцінно - поки бажаючим пропонують підписатися на сповіщення.

Користувачі також зможуть записувати через YouTubeTV будь-яку кількість ефірних програм для подальшого перегляду. Компанія поки не повідомляла, чи збирається запускати сервіс за межами США. Наприклад, YouTube Red доступнийі в Австралії, Мексиці, Новій Зеландії та Південній Кореї.

MediaSapiens писав раніше про плани запуску платного сервісу доступу до контенту телевізійних мереж. Розробка сервісу ведеться з 2012 року. Таким чином YouTube намагається наростити частку преміального контенту на платформі.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Global News
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду