Amazon запускає канал для любителів аніме

Amazon запускає канал для любителів аніме

09:18,
14 Січня 2017
3637

Amazon запускає канал для любителів аніме

09:18,
14 Січня 2017
3637
Amazon запускає канал для любителів аніме
Amazon запускає канал для любителів аніме
Автори:
Amazon запустив партнерський канал Anime Strike, який дозволить дивитися аніме-серіали і фільми за $5 в місяць.

Про це повідомляє The Next Web.

Зараз канал доступний для передплатників Amazon Prime Video в США. Anime Strike увійде в число каналів бренда від Amazon, які можна оплачувати щомісяця і дивитися за допомогою власного онлайн-кінотеатру компанії. 

Amazon заявила, що планує розширювати каталог аніме щотижня.

Нагадуємо, що 14 грудня Amazon Prime Video оголосив про запуск відеосервісу в 200 нових країнах, серед яких і Україна. Перші півроку місячна підписка для українських користувачів коштуватиме €2,99 – за такою ж ціною сервіс пропонується у більшості нових країн. По закінченні цього періоду ціна зросте до €5,99.

Amazon, як і Netflix, не тільки поширює фільми і серіали чужого виробництва, але і має власні ексклюзиви, такі як The Grand Tour (нове шоу екс-ведучих Top Gear) і «Людина у високому замку». Контент, доступний на ресурсі, переважно англомовний, є субтитри французькою, італійською, португальською, іспанською, російською, однак для невеликої кількості відео. Сервіс доступний на Android, iOS, в браузері і на популярних моделях Smart TV від LG і Samsung.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
The Next Web
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду