Сайт IMDb назвав найпопулярніших акторів року

Сайт IMDb назвав найпопулярніших акторів року

11:02,
7 Грудня 2016
1507

Сайт IMDb назвав найпопулярніших акторів року

11:02,
7 Грудня 2016
1507
Сайт IMDb назвав найпопулярніших акторів року
Сайт IMDb назвав найпопулярніших акторів року
Автори:
Найбільший в світі кінокаталог IMDb склав рейтинг найпопулярніших акторів року, який складався за кількістю переглядів сторінок артистів на сайті.

Перше місце в рейтингу з 10 акторів, який був опублікований на сайті каталогу, зайняла зірка фільмів «Загін самогубців» і «Тарзан» Марго Роббі. 

На другому місці розмістилася Емілія Кларк, відома по ролі Дейенріс Таргаріен в серіалі «Гра престолів», а замикає трійку лідерів 12-річна Міллі Боббі Браун, яка зіграла в «Дуже дивних справах». 

У десятку також увійшли Том Харді, Морена Баккарін, Галь Гадот, Алісія Вікандер, Дейзі Рідлі і Хейлі Беннетт. Завершує рейтинг американський актор Леонардо ДіКапріо. 

Нагадуємо, що кінокаталогу IMDb і ряду інших сайтів заборонили публікувати вік і дату народження акторів, якщо вони про це попросять. Відповідний законопроект підписав губернатор Каліфорнії Джеррі Браун. Рішення набуде чинності 1 січня 2017 року. На думку авторів законопроекту, введення такого заходу дозволить уникнути дискримінації за віком, яка в індустрії розваг відчувається досить сильно.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Марго Роббі, Автор фото - Ноам Галай
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду